Leerling Coaching

Algemeen

Wij bieden coaching aan om leerlingen te helpen hun volledige potentieel te bereiken, zelfvertrouwen op te bouwen en de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te slagen op school en in het leven.

Programma

Onze coaching programma’s zijn op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van elke leerling te voldoen. We beginnen altijd met een intakegesprek om de doelen en uitdagingen van de student te begrijpen. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een individueel coaching plan dat zich richt op het verbeteren van de vaardigheden en de kwaliteiten die nodig zijn om succesvol te zijn.

Onze coaching programma’s zijn ontworpen om studenten te helpen:

  • Hun zelfvertrouwen te vergroten en hun eigenwaarde te versterken.
  • Hun studievaardigheden te verbeteren en betere cijfers te halen.
  • Hun communicatievaardigheden te ontwikkelen en beter te kunnen samenwerken met anderen.
  • Hun stress te verminderen en beter om te gaan met drukke periodes.
  • Hun doelen te stellen en actieplannen te maken om deze doelen te bereiken.

Onze coaching sessies vinden plaats in een vertrouwelijke en veilige omgeving waar leerlingen zich vrij voelen om open te praten over hun uitdagingen en doelen. We geloven dat de relatie tussen de coach en leerling essentieel is voor een succesvol coaching traject. Daarom werken we nauw samen met de leerling, ouders en school om ervoor te zorgen dat we de juiste ondersteuning en begeleiding bieden die nodig is om hun doelen te bereiken.

We zijn gepassioneerd over het helpen van studenten om hun volledige potentieel te bereiken en zijn vastbesloten om hen te ondersteunen bij hun reis naar succes.

Als je geïnteresseerd bent in onze persoonlijke begeleiding voor middelbare school leerlingen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een intakegesprek te plannen.

Informatie

Op aanvraag

Op aanvraag

Per uur

Op school

Pre-Registratie

Binnen 48 uur reactie

Vrijblijvend gesprek

Coaching op maat

Antwoord op al je vragen