Disclaimer

richt zich op de mentale weerbaarheid van jongeren en jongvolwassen. Om duidelijkheid te scheppen en onduidelijkheden te voorkomen, hebben we deze disclaimer opgesteld.

 

Aansprakelijkheid:

Onze trainingen zijn bedoeld als ondersteuning bij de ontwikkeling van mentale weerbaarheid van jongeren en/of jongvolwassen. Hoewel we ons uiterste best doen om de trainingen zo goed mogelijk te verzorgen en te laten aansluiten bij de individuele behoeften, kunnen we geen garantie geven voor het behalen van specifieke resultaten of prestaties. Deelname aan onze trainingen is geheel op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade, zowel fysiek als mentaal, als gevolg van deelname aan onze trainingen.

 

Inhoud:

De inhoud van onze trainingen is gebaseerd op onze eigen ervaringen en kennis en die van onze partners. We doen ons uiterste best om de inhoud zo accuraat en actueel mogelijk te houden. We zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden, onvolledigheden of verouderde informatie in onze trainingen. Het gebruik van de informatie uit onze trainingen is volledig voor eigen risico.

 

Intellectuele eigendomsrechten:

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze trainingen, zoals auteursrecht en merkrechten, behoren toe aan ons trainingsinstituut of aan onze partners. Het is niet toegestaan om onze trainingen of de inhoud ervan te kopiëren, te verspreiden, te verkopen, te publiceren of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van EpexMind.

 

Externe links:

Onze trainingen kunnen links bevatten naar externe websites en bronnen die niet worden beheerd door EpexMind. We hebben geen controle over de inhoud en werking van deze externe websites en zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze websites wordt gepresenteerd.

 

We hopen dat deze disclaimer bijdraagt aan duidelijkheid en transparantie over onze trainingen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.