Podcast

Bij EpexMind geloven we sterk in het belang van mentale weerbaarheid. In een wereld waarin stress, drukte en uitdagingen de norm lijken te zijn, is het van vitaal belang dat we ons vermogen ontwikkelen om veerkrachtig te zijn en onze mentale gezondheid te beschermen.

Onze podcast is speciaal ontworpen om jou te begeleiden op je reis naar een sterkere geest en een veerkrachtiger leven. We brengen inspirerende gesprekken, praktische inzichten en waardevolle tips van experts op het gebied van mentale weerbaarheid. Of je nu worstelt met stress, angst, zelfvertrouwen of andere uitdagingen, onze afleveringen bieden je de hulpmiddelen en het begrip dat je nodig hebt om te groeien en te gedijen.

Elke aflevering nodigen we toonaangevende professionals en ervaringsdeskundigen uit om hun kennis en perspectieven te delen. Van psychologen en therapeuten tot sportcoaches en mindfulness-experts, onze gasten bieden een breed scala aan inzichten die je kunnen helpen je mentale kracht op te bouwen en te behouden.

Luister op YouTube, Spotify of en website.

Epex Mind PodCast logo

Bekijk en/of  luister 

Ontdek al onze inspirerende podcastafleveringen op Spotify en YouTube. Boost je mentale weerbaarheid met boeiende gesprekken en waardevolle inzichten. Luister nu en laat je groeien!