Werken bij ons

Bij EpexMind geloven we dat het helpen van jongeren en volwassen bij het ontwikkelen van hun mentale weerbaarheid essentieel is voor hun gezondheid en welzijn. Als jij ook gelooft in deze missie en gepassioneerd bent over het helpen van jongeren, dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar mensen die ons team willen versterken en onze missie willen ondersteunen. Hieronder vindt je een lijst van onze openstaande vacatures:

Als je denkt dat je past bij een van deze functies en wilt solliciteren, stuur dan je cv en motivatiebrief naar solliciteren@epexmind.com of vul het onderstaande formulier in. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen om ons team te versterken, dus als er momenteel geen openstaande vacatures zijn die overeenkomen met jouw vaardigheden en interesses, stuur ons dan gerust een open sollicitatie.

Bij EpexMind zijn we toegewijd aan het bieden van een inclusieve en respectvolle werkomgeving waar alle medewerkers worden gewaardeerd en ondersteund. We bieden onze medewerkers ook training en ontwikkelingsmogelijkheden om hun vaardigheden te verbeteren en hen te helpen groeien in hun carrière.

We kijken ernaar uit om van je te horen en hopen je binnenkort te verwelkomen als onderdeel van ons team bij EpexMind!

 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voor wat solliciteer je?
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.
Upload je CV en korte motivatiebrief