Scholieren Coaching

Algemeen

Wij bieden coaching aan om kinderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken, zelfvertrouwen op te bouwen en de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te slagen op school en in het leven.

Begeleiding

Onze coaching programma’s zijn op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen. We beginnen altijd met een intakegesprek met de ouders, school en het kind om de doelen en uitdagingen van het kind te begrijpen. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een individueel coaching plan dat zich richt op het verbeteren van de vaardigheden en de kwaliteiten die nodig zijn om succesvol te zijn.

Onze coaching programma’s zijn ontworpen om kinderen te helpen:

·         Hun zelfvertrouwen te vergroten en hun eigenwaarde te versterken.

·   Hun communicatievaardigheden te ontwikkelen en beter te kunnen samenwerken met anderen.

·     Hun sociale vaardigheden te verbeteren en beter om te gaan met uitdagingen in sociale situaties.

·    Hun emotieregulatie te ontwikkelen en beter om te gaan met emoties zoals boosheid, verdriet en angst.

·         Hun focus en concentratie te verbeteren en hun leervermogen te vergroten

Onze coaching sessies vinden plaats in een vertrouwelijke en veilige omgeving waar kinderen zich vrij voelen om open te praten over hun uitdagingen en doelen. We geloven dat de relatie tussen de coach, het kind en de ouders essentieel is voor een succesvol coaching traject. Daarom werken we nauw samen met het kind, school en de ouders om ervoor te zorgen dat we de juiste ondersteuning en begeleiding bieden die nodig is om hun doelen te bereiken.

We zijn gepassioneerd over het helpen van kinderen om hun volledige potentieel te bereiken en zijn vastbesloten om hen te ondersteunen bij hun reis naar succes.

Als je geïnteresseerd bent in onze persoonlijke begeleiding voor basisschool leerlingen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een intakegesprek te plannen.

Informatie

N.t.b.

N.t.b.

Per uur

Op school

Pre-registratie

Binnen 48 uur reactie

Vrijblijvend gesprek

Begeleiding op maat

t

Antwoord op al je vragen