Sabrine Jabroun EpexMind

Sabrine Jabroun

Psycholoog

Praktijk locatie

Leiden

SKJ-Registratie

130005775

Specialisaties

  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
  • CGT (Cognitieve gedragstherapie)
  • COMET (Competitive Memory Training)

Wie ben ik?

Ik heb van jongs af aan een sterke interesse gehad in het menselijk brein en alles wat daarmee samenhangt. Deze passie vormde de basis voor mijn keuze om psycholoog te worden. Nadat ik mijn opleiding klinische psychologie had afgerond, begon ik mijn carrière als psycholoog voor jongeren en gezinnen met complexe problematiek. In mijn werk richt ik me vooral op thema’s als zelfliefde, het krijgen van grip op het leven, en het verbeteren van de relatie met mezelf en anderen.

Naast mijn werkzaamheden als psycholoog besteed ik mijn vrije tijd graag aan reizen. Het verkennen van verschillende culturen en de psychologie van diverse landen biedt mij een waardevolle bron van kennis. Het reizen heeft me geholpen een dieper begrip te ontwikkelen voor uiteenlopende waarden en culturen, waardoor ik beter kan aansluiten bij de mensen die ik help. Door mijn inzicht in internationale contexten kan ik nog effectiever inspelen op de achtergronden van mijn cliënten.

Wat zou ik mensen mee willen geven?

Wat ik mensen graag wil meegeven, is het belang van zelfliefde en zelfacceptatie. Het leven kan vaak overweldigend zijn, vol met uitdagingen en onzekerheden. Het is cruciaal om te onthouden dat echte kracht van binnenuit komt. Neem de tijd om jezelf te leren kennen, je eigen waarde te erkennen en te omarmen wie je bent, met al je imperfecties. Zelfliefde is geen egoïsme; het is de basis voor een gezonde geest en een vervullend leven. Wanneer je jezelf accepteert en liefhebt, leg je een sterke basis voor positieve veranderingen en groei.

Sabrine Jabroun