Download de brochure voor meer informatie over onze trainingen

Download de brochure

Master your Mind Event

Jouw mindset bepaalt jouw succes.

26 November 23

9:00 – 19:00 uur 

Over het Event
Het programma
Het doel
Trainers

Over het Event

Tijdens deze dag leer jij de meest geavanceerde technieken om controle over jouw gedachten en emoties te heroveren. Je zult je niet alleen beter voelen, maar je zult ook betere beslissingen nemen, wat uiteindelijk leidt tot betere acties en ongekend succes

Het programma

  • Je leert hoe je angsten en stress in enkele minuten kunt overwinnen. Bereid je voor op verbluffende live demonstraties.
  • Je leert technieken om je los te maken van belemmerende gedachten en emoties. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe gedachten en emoties.
  • We gaan werken aan zelfvertrouwen, respect en de kracht van communicatie. Je leert hoe je kunt werken aan jouw plan om de beste versie van jezelf te worden.
  • Je gaat naar huis met inspirerende verhalen. Alleen kom je snel vooruit, maar dankzij leerzame interactie met medecursisten tijdens oefensessies kom je samen nog verder

Het doel

Het ultieme doel van het “Master your Mind Event” is dat je leert dat je geen gedachten hebt, maar dat je denkt, voornamelijk in beelden en geluiden. Daarnaast wil ik dat je ervaart dat emoties geen dingen zijn die uit de lucht komen vallen, maar dat wij onze emoties veroorzaken.

Samen gaan we onderzoeken hoe wij als mensen allemaal onze eigen realiteit en wereld creëren, en zul je ontdekken waarom mensen doen wat ze doen.

Het is mijn missie dat jij leert dat je dit kunt veranderen en jezelf de juiste richting kunt sturen om zo jouw mooiste leven te kunnen leven

Trainers

Onze trainers zijn professioneel opgeleid in diverse methodologieën en
hebben een sterke betrokkenheid bij de ontwikkeling van jongeren. Met
compassie en inzicht begeleiden zij jongeren in hun persoonlijke groei. Ze
bieden expertise in psychosociale vaardigheden en creëren een
ondersteunende omgeving waarin jongeren zelfvertrouwen opbouwen,
communicatieve vaardigheden ontwikkelen en leren omgaan met
levensuitdagingen. Net zoals andere experts binnen ons team, dragen onze
trainers bij aan een positieve en waardevolle workshopervaring.

Wat ga je leren?

Na deze training ben je in staat om:
N

Angst en stress te overwinnen.

N

Krachtige overtuigingen en emoties te creëren.

N

Zelfvertrouwen te ervaren, respect te ontwikkelen en de kracht van communicatie te begrijpen.

N

De beste versie van jezelf te zijn.

Informatie

Datum

26 november

Tijd

9:00 – 19:00 uur

incl. Lunch

Broodjes en Drinken

Investering

159.-

Locatie

Wat leer je?

N

Angst overwinnen

N

Krachtige Technieken

N

Emoties beïnvloeden

Het programma

Tijdens dit bijzondere evenement ga je ontdekken hoe je angsten en stress in slechts enkele minuten kunt overwinnen. Bereid je voor op adembenemende live demonstraties die je met eigen ogen zult zien.

Je krijgt de kans om waardevolle technieken te leren waarmee je jezelf kunt bevrijden van belemmerende gedachten en emoties. Hierdoor ontstaat niet alleen ruimte voor nieuwe gedachten en emoties, maar ook voor een dieper begrip van jezelf.

Samen zullen we werken aan het vergroten van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van respect voor jezelf en anderen, en het versterken van de kracht van communicatie. Je zult leren hoe je kunt werken aan jouw persoonlijke groeiplan, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Wanneer je aan het einde van deze dag naar huis gaat, neem je niet alleen waardevolle kennis en inzichten met je mee, maar ook inspirerende verhalen van anderen die hieraan hebben deelgenomen. Onthoud, in je eentje kun je snel vooruitkomen, maar dankzij de leerzame interactie met medecursisten tijdens oefensessies kun je samen nog verder groeien en bloeien

Het doel

Het ultieme doel van het “Master your Mind Event” is om je bewust te maken van het feit dat gedachten niet simpelweg iets zijn dat jou overkomt, maar eerder een actieve daad van denken, waarbij we voornamelijk gebruikmaken van innerlijke beelden en geluiden. Daarnaast willen we je laten ervaren dat emoties geen willekeurige verschijnselen zijn die uit de lucht komen vallen, maar dat wij zelf de oorzaak zijn van onze emoties.

Tijdens dit evenement zullen we gezamenlijk dieper ingaan op de manier waarop wij als mensen onze eigen realiteit en wereld vormgeven. Je zult ontdekken dat onze gedachten, overtuigingen en gevoelens niet alleen ons gedrag beïnvloeden, maar ook de resultaten die we in ons leven bereiken. We zullen grondig onderzoeken waarom mensen doen wat ze doen en hoe onze innerlijke processen onze keuzes en acties sturen.

Het is mijn gepassioneerde missie om jou te leren hoe je deze inzichten kunt gebruiken om positieve veranderingen in je leven aan te brengen. Je zult ontdekken dat je in staat bent om jouw gedachten en emoties bewust te sturen en zo de juiste richting kunt geven aan jouw levenspad. Mijn doel is dat je de tools en het begrip krijgt om jouw mooiste leven te creëren en te leiden, waarbij je in staat bent om met zelfvertrouwen en positieve energie obstakels te overwinnen en je volledige potentieel te benutten.

De trainer

Jimmy van der Ham Internationaal NLP Master Coach & Trainer Specialist in Human Needs Psychology

Vijf jaar geleden stond ik als verhuizer zware dozen te tillen en vroeg ik me af waarom sommige mensen zo succesvol zijn en anderen niet, en waarom sommige mensen zo gelukkig zijn, terwijl anderen ongelukkig zijn, zelfs onder dezelfde omstandigheden?

Deze vragen leidden me op een zoektocht naar wat het verschil maakt in iemands leven. Zo kwam ik terecht bij de grondleggers van de technieken voor persoonlijke groei, zoals Richard Bandler en Tony Robbins, en werd ik coach. Naast mijn eigen groei en het succes van de 1-op-1 coaching ga ik nu verder om meer mensen te kunnen bereiken. Zo kan ik deze waardevolle inzichten met jullie delen tijdens dit “Master your Mind Event.”

Mijn missie is om mensen te helpen en inspireren om hun innerlijke krachten te ontwaken, zodat zij hun obstakels kunnen overwinnen en zo hun mooiste leven kunnen leven. 

Wat deelnemers van ons vinden

 

“Ik begrijp nu beter hoe ik met stress kan omgaan.

“Ik kan nu beter stress hanteren.”

“Zeer goed de boodschap verpakt en gepresenteerd”

“Spannende uitbreiding van mijn comfortzone”

”Let op ademhaling bij stress. Helpt echt!”

Impressie

Video’s

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Jonh Doe

Head Of Marketer - Example.inc

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Jonh Doe

CEO - XYZ

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Jonh Doe

SEO - XYZ

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Jonh Doe

SEO - XYZ
Veelgestelde vragen
Moet ik eten en drinken meenemen?

Er wordt lunch voorzien, maar je mag altijd extra eten en drinken meenemen als je dat wenst.

Kan ik hieraan deelnemen als ik geen voorkennis heb?

Ja, dat kan. We zorgen ervoor dat het leuk en leerzaam is voor zowel ervaren mensen als beginners.

Kan ik 1-op-1 coaching krijgen bij EpexMind?

Ja, dat kan. Neem contact op voor een gesprek, zodat we kunnen kijken wat het best bij jouw uitdaging past.

Moeten deelnemers al ervaring hebben met stressmanagement?

Nee, de workshop is geschikt voor deelnemers met verschillende niveaus van ervaring en biedt handige tools voor iedereen.

Moet ik pen en papier meenemen?

Dat regelen wij!

Niet gevonden wat je
zocht?
Neem contact op en we helpen je
graag verder
Gerelateerde cursussen

Het Dopamine Effect

Van overprikkeling en error naar motivatie en drive.

⇒ 1 Sessie
⇒  60 of 90 min . per les

 

Stress naar Focus

Van stress naar focus een workshop vol praktische tools tegen stress

⇒ 1 Sessie
⇒ 90 min . per les

 

Neem Contact op
071-7600078
info@epexmind.com

Adres

EpexMind
Flevodwarsweg 4
2318 BV Leiden
KVK: 89823257

Volg ons

Bereikbaarheid

Telefoon: 071-7600078

Hieronder vind je de tijden waarop je ons telefonisch kunt bereiken.

Ma. 10.00 – 18.00
Di. 10.00 – 18.00
Wo. 10.00 – 18.00
Do. 10.00 – 18.00
Vr. 10.00 – 18.00
Za. 12.00 – 17.00
Zo. Gesloten

© 2023 Epex Mind. All Rights Reserved

Meldt je nu aan!