Algemeen

Deze training is speciaal ontworpen voor docenten en onderwijsprofessionals die hun communicatie- en feedbackvaardigheden willen verbeteren om effectiever te kunnen communiceren met leerlingen, ouders en collega’s.

Door deel te nemen aan deze workshop leer je hoe je verbinding kunt maken met anderen en hoe je een veilige en constructieve omgeving kunt creëren voor feedback. Je zult effectief leren communiceren, constructieve feedback leren geven en ontvangen, en meer vertrouwen en een betere samenwerking met collega’s opbouwen.

Workshop

Ons programma is opgedeeld in drie onderdelen waarin we de belangrijkste communicatieve en feedbackvaardigheden zullen behandelen. Het eerste deel gaat over effectieve communicatie en non-verbale communicatie. Het tweede deel gaat over feedback geven en de voorwaarden waaraan goede feedback moet voldoen. En het derde en laatste deel gaat over het ontvangen van feedback en hoe hierop te reageren.

Door middel van groepsoefeningen en feedbacksessies krijg je de kans om de geleerde technieken in de praktijk te oefenen en te verbeteren. Aan het einde van de workshop zul je in staat zijn om de geleerde technieken in de praktijk toe te passen en een betere communicatie en samenwerking te bereiken.

  • Effectief communiceren: Je leert hoe je op een effectieve manier kunt communiceren met leerlingen, ouders en collega’s.
  • Constructieve feedback: Je leert hoe je constructieve feedback kunt geven en ontvangen.
  • Veilige omgeving voor feedback: Je kunt een veilige omgeving creëren waarin feedback gegeven en ontvangen kan worden.
  • Betere samenwerking: Je kunt beter samenwerken met collega’s door effectieve communicatie en feedback.
  • Meer vertrouwen: Door het geven en ontvangen van feedback kun je meer vertrouwen tussen collega’s opbouwen.
  • Verbeterde werksfeer: Een betere samenwerking en meer vertrouwen kunnen leiden tot een verbeterde werksfeer.
  • Begrip van non-verbale communicatie: Je leert hoe non-verbale communicatie een belangrijke rol speelt in communicatie.
  • Toepassen van technieken: Je kunt de geleerde technieken toepassen in de praktijk, om zo een betere communicatie en samenwerking te bereiken.

Doel

Na deze docenten ​training ben je in staat om effectiever te communiceren met leerlingen, ouders en collega’s, constructieve feedback te geven en te ontvangen, een veilige omgeving te creëren voor feedback, een betere samenwerking te bereiken, meer vertrouwen tussen collega’s op te bouwen en een verbeterde werksfeer te creëren.

Informatie

Dagdeel van 3 uur

Op aanvraag

Op aanvraag

Op locatie

Pre-Registration

4 day parts

4 day parts

4 day parts

4 day parts