Epex Master Performer

Algemeen

Onze Epex Master Performer (coach)opleiding is de perfecte stap voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je hebt al een Epex Performer certificering en bent klaar om de volgende stap te zetten. Als Epex Performer wil je je vaardigheden en kennis uitbreiden om nog meer impact te kunnen maken op het leven van anderen. Onze opleiding biedt je de tools en technieken om je vaardigheden te verfijnen en je kennis te verdiepen.

Coach Opleiding

Tijdens onze Epex Master Performer (coach)opleiding leer je hoe je:

• Geavanceerde coach technieken en -modellen toepast in verschillende contexten

• Met behulp van methodieken een diepgaande transformatie bij anderen kunt creëren

• Je eigen denkpatronen en gedrag kunt analyseren en verbeteren

• Een meesterlijke communicator wordt door het beheersen van taal- en communicatiepatronen

• Effectief coacht en begeleidt bij persoonlijke en professionele ontwikkeling

Onze training is intensief en interactief en bestaat uit:

• Praktische oefeningen en technieken die je direct kunt toepassen

• Demonstraties van ervaren trainers

• Klassikale discussies en reflectie

• Persoonlijke begeleiding en feedback van onze trainers

• Certificering als Epex Master Performer na succesvolle afronding van de opleiding

Onze trainers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het werken met individuen en groepen. Ze zijn toegewijd om jou te ondersteunen in je leerproces en om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren voor je persoonlijke groei.

Onze Epex Master Performer (coach)opleiding is een investering in jezelf en je toekomst. Het zal je helpen om je vaardigheden te verbeteren, je kennis te verdiepen en je te helpen bij het creëren van een impactvolle verandering in het leven van anderen. Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in je persoonlijke-ontwikkeling, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze Epex Master Performer (coach)opleiding.

Informatie

20 dagen, 1 jaar

September 2023

2999.-

Omgeving Leiden

NLP
Psychologie
TA
Systemisch Werk
Zen meditatie
Epex Filosofie

Als Epex Master Performer staat het coachen van anderen centraal in je werk en daarom is het van groot belang om bewust te zijn van jouw communicatie en gedrag en dat van anderen. Een krachtige methode die je daarbij kan helpen is NLP, oftewel Neuro Linguïstisch Programmeren. Deze methode leert je meer over de connectie tussen jouw brein en jouw acties, en biedt tools om bewustzijn en verandering te stimuleren zowel bij jezelf als bij anderen. Door het toepassen van NLP technieken, kun je jouw coaching vaardigheden verbeteren en jezelf als coach naar een hoger niveau tillen.

Moderne psychologie is ook een belangrijk onderdeel van de Epex Master Performer opleiding. Door het bestuderen van menselijk gedrag en mentale processen, van persoonlijkheid en motivatie tot geheugen en emoties, vergroot je jouw bewustzijn en kun je beter begrijpen hoe individuen denken, voelen en handelen in interactie met anderen. Dit is essentieel om als coach effectief te kunnen werken en anderen te kunnen ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Een ander belangrijk onderdeel van de Epex Master Performer opleiding is het begrijpen van communicatie tussen mensen. Transactionele Analyse is een model dat gericht is op het begrijpen van interacties tussen mensen en kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van relaties. Door dit model toe te passen, kun je jouw communicatiegedrag en dat van anderen beter begrijpen en effectiever communiceren, wat bijdraagt aan het opbouwen van succesvolle relaties en het creëren van impactvolle communicatie.

Systemisch Werk is ook een belangrijke tool voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie die wordt behandeld in de Epex Master Performer opleiding. Deze methode richt zich op het begrijpen van systemen, zoals families en organisaties, en hoe individuen binnen deze systemen functioneren. Door het begrijpen van de dynamiek van deze systemen en hoe ze invloed hebben op onze relaties, kun je jouw gedrag binnen deze systemen beter begrijpen en jouw interacties met anderen verbeteren.

Als Epex Master Performer is het ook belangrijk om jouw mentale welzijn te onderhouden. Zen meditatie is een eeuwenoude techniek die hierbij kan helpen door het cultiveren van innerlijke rust en helderheid van de geest. Met regelmatige beoefening van Zen meditatie kun je meer controle krijgen over jouw geest en jezelf beter voorbereiden op coaching sessies en andere uitdagingen in het leven.

De Epex filosofie draait om het verzamelen van het beste van het beste om jouw groei en zelfrealisatie te bereiken. Door bewust te worden van jouw gedachten, gevoelens en lichaamssensaties, positieve emoties te ontwikkelen en persoonlijke verantwoordelijkheid en actie te nemen, kun je jouw leven op een positieve manier benaderen en je richten op wat echt belangrijk is. Door deze verschillende elementen samen te voegen en te integreren, kun je jouw potentieel als coach maximaliseren en het beste van jezelf laten zien aan anderen.

Pre-registratie

Vrijblijvend Zoomcall

Gratis inschrijven

Let op: deze training is alleen toegankelijk voor deelnemers die de EPEX Performer succesvol hebben afgerond.