Epex Performer

Algemeen

Wij bieden een intensieve opleiding aan die je de essentiële vaardigheden en technieken van EpexMind leert. Onze Epex Performer opleiding is ontworpen om je te helpen bij het verbeteren van je communicatievaardigheden, het verhogen van je zelfbewustzijn en het bereiken van persoonlijke en professionele doelen.

Opleiding

Onze EpexMind Performer is gericht op individuen die hun communicatie willen verbeteren en op zoek zijn naar een effectieve manier om verandering te creëren in hun leven. Of je nu een coach, therapeut, manager, verkoper of gewoon iemand bent die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, onze Epex Performer opleiding biedt de tools en technieken om je te helpen bij het bereiken van je doelen.

Tijdens onze EpexMind Performer opleiding leer je hoe je:

  • Effectief communiceert en rapport (connectie) opbouwt met anderen
  • Je eigen denkprocessen begrijpt en positief verandert
  • Nieuwe mogelijkheden creëert en obstakels overwint
  • Je persoonlijke en professionele doelen bereikt
  • Je emotionele intelligentie en veerkracht vergroot

Onze training is een intensieve en interactieve ervaring die bestaat uit:

  • Praktische oefeningen en technieken die je direct kunt toepassen
  • Demonstraties van ervaren trainers
  • Klassikale discussies en reflectie
  • Persoonlijke begeleiding en feedback van onze trainers
  • Certificering als Epex Performer na succesvolle afronding van de Opleiding

Onze trainers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het werken met individuen en groepen. Ze zijn toegewijd om jou te ondersteunen in je leerproces en om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren voor je persoonlijke groei.

Doel

Onze Epex Performer is een investering in jezelf en je toekomst. Het zal je helpen om beter te communiceren, je doelen te bereiken en een leven te creëren dat meer in lijn is met wat je wilt bereiken. Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze Epex Performer opleiding.

Informatie

20 dagen , 1 jaar

Oktober 2023

2999.-

Omgeving Leiden

NLP
Psychologie
TA
Systemisch Werk
Zen meditatie
Epex Filosofie

Als Epex Performer is het belangrijk om bewust te zijn van je communicatie en gedrag. NLP, oftewel Neuro Linguïstisch Programmeren, is een krachtige methode die je helpt deze vaardigheden te verbeteren en je doelen te bereiken. Door NLP leer je meer over de connectie tussen je brein en je acties, en krijg je tools om bewustzijn en verandering te stimuleren. Het is een waardevolle aanvulling op de Epex Performer opleiding en zal je helpen om je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

In de Epex Performer opleiding staat moderne psychologie centraal als wetenschappelijke studie van menselijk gedrag en mentale processen. Het omvat een breed scala aan kennis, van persoonlijkheid en motivatie tot geheugen en emoties, en onderzoekt hoe individuen denken, voelen en handelen in interactie met anderen. We bestuderen deze onderwerpen om ons bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen bij het bereiken van onze doelen als mens

Als Epex performer is het belangrijk om te begrijpen hoe communicatie tussen mensen werkt. Transactionele Analyse is een model dat gericht is op het begrijpen van interacties tussen mensen en kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van relaties. Door het begrijpen van ons communicatiegedrag en dat van anderen, kunnen we effectiever communiceren en onze interacties verbeteren. Dit omvat het begrijpen van persoonlijkheidstypen, communicatiestijlen en interactiepatronen tussen mensen. Als Epex Performer is het hebben van deze vaardigheden essentieel voor het opbouwen van succesvolle relaties en het creëren van impactvolle communicatie.

Als onderdeel van de Epex Performer opleiding, leer je over Systemisch Werk. Deze methode is gericht op het begrijpen van systemen, zoals families en organisaties, en hoe individuen binnen deze systemen functioneren. Door het begrijpen van de dynamiek van deze systemen en hoe ze invloed hebben op onze relaties, kunnen we ons gedrag binnen deze systemen beter begrijpen en onze interacties met anderen verbeteren. Systemisch Werk is een krachtige tool voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Als Epex Performer is het belangrijk om je mentale welzijn te onderhouden. Zen meditatie is een eeuwenoude techniek die hierbij kan helpen door het cultiveren van innerlijke rust en helderheid van de geest. Het stelt je in staat om je bewust te zijn van je gedachten en emoties, en deze op een meer positieve en constructieve manier te benaderen. Met regelmatige beoefening van Zen meditatie kun je meer controle krijgen over je geest en jezelf beter voorbereiden op optredens en andere uitdagingen in het leven.

Bij de Epex filosofie draait alles om het verzamelen van het beste van het beste om ons te helpen groeien en ons te versterken. Er worden verschillende technieken gebruikt om persoonlijke groei en zelfrealisatie te bereiken, waaronder bewustwording van onze gedachten, gevoelens en lichaamssensaties, het ontwikkelen van positieve emoties en het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid en actie. Door deze verschillende elementen samen te voegen en te integreren, kunnen we ons leven op een positieve manier benaderen en ons richten op wat echt belangrijk is. Dit kan ons helpen om ons potentieel te maximaliseren en het beste van onszelf te laten zien.

Pre-registratie

Vrijblijvend Zoomcall

l

Gratis inschrijven