Julian Cornelissen EpexMind

Julian Cornelissen

Oprichter/ Trainer

Plaats

Zuid-Holland

Vestigingsplaats

Leiden

Dingen die ik leuk vind

  • Sporten
  • Ondernemen
  • Zonsondergang op het strand
  • Motor rijden
  • Mezelf ontwikkelen
  • Boeken lezen

Wie ben ik?

Ik ben Julian Cornelissen, geboren in Leiderdorp en opgegroeid in het prachtige dorpje Oegstgeest. Ik heb de studie International Business en Entrepreneurship afgerond in Rotterdam, Nederland. Daarnaast heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van gedrag, mentale weerbaarheid, psychologie en NLP. Ik ben fanatiek in sport en heb mezelf de afgelopen 7 jaar op dit gebied ontwikkeld. Mijn grootste passie is het helpen van anderen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen van zichzelf houdt en de beste versie van zichzelf kan en mag zijn. Ik ben ervan overtuigd dat sport, voeding, coaching en acceptatie mensen kunnen helpen om de juiste richting te vinden en een gelukkige reis in het leven te maken.

Daarom hanteren wij de visie dat het leven als een boot kan worden gezien waarbij je zelf je eigen boot kunt bouwen die naar jouw droom of doel vaart. Mijn persoonlijke missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het bouwen van een stevige en goed bestuurbare boot. In 2021 ben ik het bedrijf ApexNutrition gestart met een compagnon waarbij ik hoogwaardige supplementen aanbied en sporters help om hun fysieke doelen te behalen. Echter wilde ik mijn persoonlijke missie nog meer versterken en daarom heb ik samen met Hicham Mgharbi het bedrijf Epexmind opgericht. Bij EpexMind willen we jongeren en volwassenen helpen om mentaal weerbaarder te worden door middel van verschillende trainingsprogramma’s. Ik ben heel gemotiveerd om mensen op deze manier te ondersteunen, aangezien ik van mening ben dat er op scholen te weinig aandacht wordt besteed aan mentale gezondheid. Ik denk dat het belangrijk is om hier wel aandacht aan te besteden, omdat het jongeren later ook kan helpen wanneer ze volwassen zijn.

Wat zou ik mensen mee willen geven?

Het is belangrijk om zowel fysiek als mentaal aan jezelf te werken. Het is iets om trots op te zijn en niet om je voor te schamen, ongeacht waar je vandaan komt. Helaas heerst er nog steeds een taboe op het werken aan jezelf. Sommige mensen denken dat als je te veel sport, je niets anders doet en als je professionele hulp zoekt, er iets mis met je moet zijn. Maar onthoud dat dit niet het geval is! Wees trots op jezelf dat je de stap durft te zetten om aan jezelf te werken en op weg bent naar de beste versie van jezelf. Het is juist bewonderenswaardig dat je jezelf wilt verbeteren en dat je bereid bent om actie te ondernemen om dit te bereiken. Dus omarm het werken aan jezelf en wees trots op de reis die je aan het maken bent! Ook ik reis nog elke dag naar mijn dromen en doelen.

Oprichters EpexMind Hicham Mgharbi en Julian Cornelissen

Stel een vraag aan Julian

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.