perry willemse consultancy foto

Perry Willemse

Trainer/ Adviseur

Plaats

Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant

Vestigingsplaats

Fijnaart

Dingen die ik leuk vind

  • Mensen enthousiasmeren
  • Watersport:  Zwemmen & zeilen
  • Mijn gezin
  • Eeuwig doorleren
  • Heel veel humor, dat maakt het leven dragelijk

Wie ben ik?

Mijn naam is Perry Willemse en ik ben opgegroeid onder de rook van Rotterdam. In de kapperszaak van mijn opa en de manufacturenwinkel van mijn oma heb ik veel geleerd van alle klanten die hier binnenkwamen. Mijn grootouders hebben mij geleerd dat iedereen het prettig vindt om met respect behandeld te worden. Men voelt zich prettiger als er intrinsieke waardering wordt getoond. Tijdens mijn internationale loopbaan heb ik veertig landen mogen bezoeken en heb ik gewoond in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, China en India. Ondanks de verschillen in culturele normen en waarden, was de levensles van mijn opa en oma altijd de belangrijkste sleutel. Respect, vriendelijkheid en oprechte interesse zorgen ervoor dat je samen bergen kunt verzetten.

Naast de vele successen die ik heb behaald, zijn er ook veel uitdagingen geweest waarbij ik soms de sleutelwaarde vergat. Door een grote mate van mijn eigen ego werd een project of opdracht dan ineens een lastig verhaal. De oplossing bleek altijd erg simpel: ik zat mezelf in de weg en daardoor werden er krachten en invloeden ingezet die de positiviteit van het werk wegnamen. Mijn grootste motivatie is dan ook om iedereen te helpen bij het behalen van zijn of haar persoonlijke doelstellingen. Wat is echt belangrijk en wat maakt jou gelukkig? Dit is geen cliché, maar hard werken. Als je dit wilt bereiken, moet je bereid zijn om oude gewoontes los te laten. Maar oude gewoontes zijn als je favoriete trui en die zit vaak comfortabel. Tijdens onze training gaan we samen op zoek naar het ware doel in jouw leven.

‘Het doel van het leven, is leven voor een goed doel’ – R. Byrne.

Wat zou ik mensen mee willen geven?

Tijdens mijn samenwerking vind ik openheid van groot belang, niet alleen van de deelnemers maar ook van mij als trainer. Als ik niet open durf te zijn, waarom zou jij dan iets met mij willen delen?

Dit is ook de reden waarom de samenwerking met Hicham en Julian zo prettig is. Ondanks het leeftijdsverschil en de totaal verschillende achtergronden hebben we alle drie een passie voor delen en ‘down to earth’ groeien.

Het leven draait helaas niet alleen om onszelf, maar ook om anderen met wie we graag samen willen zijn, werken en leven. Samen met jou en je team duik ik in de diepte om uit te vinden wat echt bij jou als individu past. Als je goed voor jezelf zorgt, kun je gemakkelijk ook goed zijn voor anderen.