Van belemmering naar bevrijding

Algemeen

Onze individuele begeleiding is gericht op het aanpakken van belemmeringen en het vergroten van zelfinzicht. We richten ons op het bevorderen van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden persoonlijke coaching en begeleiding aan om gericht concrete en reële vraagstukken aan te pakken en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Hierbij worden veelvoorkomende thema’s behandeld, zoals het vergroten van je zelfvertrouwen, het omgaan met stress en angst, het vinden van balans tussen werk en privé, het verbeteren van je relaties en communicatie, het ontdekken van jouw levensmissie en het ontwikkelen van jouw persoonlijke kracht.

Aanpak

Onze coaches werken vanuit een alomvattende benadering en maken gebruik van verschillende methodieken en filosofieën, waaronder NLP, Moderne Psychologie, Transactionele Analyse en Systemisch Werk. We starten altijd met een intakegesprek om de werkelijke wensen, verlangens of belemmeringen van jou als coachee te analyseren en eventuele onderliggende patronen en persoonlijke thema’s te bekijken. Zo krijgen we een helder beeld van jouw behoeften en kunnen we een coachtraject op maat samenstellen dat perfect aansluit bij jouw situatie en doelen.

Ons persoonlijke coaching is speciaal ontworpen voor volwassenen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en uitdagingen van elke individuele coachee. Onze professionals werken vanuit een veilige en vertrouwde omgeving, waarin jij je op je gemak voelt en je vrij voelt om te praten over wat er speelt in jouw leven. We bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals communicatie, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en veerkracht. Samen werken we aan het versterken van jouw persoonlijke kracht, zodat jij vol vertrouwen de regie kunt nemen over jouw leven en toekomst.

Wil je meer weten over onze individuele begeleiding en coaching? Neem dan gerust contact met ons op. Onze coaches staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en kennis te maken met jou en jouw behoeften. Samen werken we aan het versterken van jouw persoonlijke kracht en het bereiken van jouw doelen.

 

 

 

Informatie

Bespreekbaar

Minimaal 1 uur

Per uur

Bij ons op kantoor

Intake gesprek

Vrijblijvend Zoomcall

Binnen 48 uur reactie

Antwoord op al je vragen